Afspraak maken

Voor een Jyotisch consult zijn gegevens nodig van geboortedatum, geboorteplaats en tijdstip van geboorte. Een consult is het meest concreet als op dit moment in je leven een vraag aan de orde is.

Het gesprek over de bevindingen kan desgewenst worden opgenomen en via email toegezonden.

drie-eenheid

Jyotisch consult

Algemene duiding van de persoonlijkheid en/of de levensgebieden werk en relatie. Je krijgt inzicht in jezelf (ik), hoe je leven zich ontvouwt (ervaringen), in welke omstandigheden (situaties) en wat dit betekent in relatie tot de ziel. Dit is het principe van de drie-eenheid oftewel drie-in-één. Aan de orde komt welke uitdagingen zich in je leven kunnen voordoen en welke levenslessen je hieruit kunt trekken. Naast de geboortekaart (kundali) worden diverse subkaarten (Varga’s) betrokken.

Jyotisch counseling

Een Jyotisch counseling houdt een meer verdiepend gesprek in. Eerst vindt een intake plaats om de vraagstelling te verhelderen. Naast de algemene duiding volgens het jyotisch consult wordt ingegaan op een dieper liggend thema of levensvraag. Aanvullend kan een Prashna worden uitgewerkt. Deze kaart gaat uit van de stand van de planeten op het moment van de vraagstelling.  

spiral

Tarieven worden afhankelijk van de vraagstelling nader overeengekomen.